HALM - A little goes a long way - Sjungaregården
17
/8
- 17
/8

HALM – A little goes a long way

_61A7815

Den 17 augusti välkomnar vi HALM till hos oss på Sjungaregården!

Albumaktuella Americana-och countrytrion HALM från Umeå gräver där de står. Med sitt ursprung från norra Sverige är deras musik naturligt influerad av den norrländska melankolin. Groovy, rakt fram, men ändå själfull – ärlig rootsmusik utan kompromisser. Bandet bildades 2009 och har varit på turné i snart 15 år med shower över hela Skandinavien, stora delar av Europa och Kina.


HALM består av kärntrion Johanna Sandgren (sång och banjo), Lisa Johansson (sång och gitarr) samt William Ignberg (gitarr). I februari släppte de sitt tredje album ”RUNNER”.

På meritförteckningen finns som exempel stora spelningar i Norge där de uppträtt med bland andra Emmylou Harris och Carlene Carter. Här hemma har vi sett dem som supportakt till bland andra Jill Johnson, The Boppers och Whitney Rose, och inte minst på prestigefyllda festivaler som Sthlm Americana.

Boende

Närliggande Granö Beckasin erbjuder boende av olika slag samt vällagade smakupplevelser i dess restaurang. Prova på att bo i deras unika Fågelnästen eller håll dig på marken i mysiga stugor, ekohotell och camping.

https://granobeckasin.com/boende

https://book.easytablebooking.com/book/?id=d5ad9&lang=auto

Evenemang

Period:

17/8
- 17/8

Tid:

19:00

Kostnad:

250 kr

Liknande:

Humlebäck – Möbler & keramik

Monica L Edmondson

Mira Kurikiala

Ulla-Carin Winter

Anna Cunosson-”På väg”

Rulla till toppen