Sarah Dawn Finer - Sjungaregården
19
/8

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer på Sjungaregården

Konsert i det gröna

Den 19 augusti avslutar vi sommaren på Sjungaregården med konsert i det gröna. I år kommer ingen mindre än Sarah Dawn Finer för att besöka vår vackra gård.

Om Sarah

Sarah Dawn Finer har som skivartist och låtskrivare sex guldsäljande soloalbum och singelettor bakom sig. De framgångsrika soloturnéerna med hitlåtar både på svenska och engelska har avlöst varandra. Hon har samarbetat som låtskrivare och artist med några av de största i Sverige genom åren på duetter och co-writes, och även skrivit låtar till filmer och andra artister.

Hon har sjungit på de största galorna, för kungligheter och för över 200 miljoner människor i ”ESC” finalen 2013. Efter att hon hade etablerat sig som en av våra mest folkkära musikartister genom att bygga sin egen publik, så har hon också skördat framgångar som hyllad programledare för några av Sveriges största TV-program , såsom ”Melodifestivalen”, ”Så ska det låta” och ”Talang”. Hon har också hyllats som skådespelerska på både scen i t.ex “Cabaret” och skärm, i så väl drama och musikal, som humor.

Bra att veta

Vill du äta middag här går det bra! För den som förbeställer (välj biljettalternativet konsert+middag) så serveras följande mellan 17.30-18.30;

Viltsouvas, med säsongens grönsaker, svamp och grädde. Serveras med rårörda lingon och bröd.


Under hela kvällen går det bra att köpa fika, korv med bröd, kaffe, te & dricka.

Ta med egen filt eller campingstol att sitta på samt kläder efter väder!

Evenemang

Period:

19/8

Tid:

17:30

Kostnad:

495:- + serviceavgift, (695:- inkl middag)

Liknande:

Ulla-Carin Winter

Anna Cunosson-”På väg”

Lillemor Elfgren-Ull & Textil

Rolf Wahlberg-Knivmakare

Humlebäck – Möbler & keramik

Rulla till toppen