Julmarknad 2023 - Sjungaregården
2
/12
- 2
/12

Julmarknad 2023

julmarknad Granö 2023

Varmt välkomna till Sjungaregårdens julmarknad 2023!

En traditionell marknad med upplevelser för alla åldrar. Marknaden arrangeras på gården utanför huvudentrén där utställare erbjuder mathantverk, godis och unika julklappar.

Upplevelser för alla åldrar

Julpyssel för barnen och julklappstävling med fina priser. JK Event på plats med sina renar. Bagarstugan är igång med Saras Glutenfria på plats och på gården väntar häst och släde för en mysig tur i de Norrländska landskapet.

Missa inte! Spruce Island Husky håller öppet under julmarknaden och berättar om och visar verksamheten. Klappa valpar och hälsa på resten av flocken. Tider för att besöka oss är 11:30, 12:30 och 14:00. Inträde 170:- per person, barn 5-12 år 85:-, barn 0-4 år gratis.

Lunch & Fika

Granö Beckasin finns på plats på marknaden och serverar en mustig och värmande Gulaschsoppa. Till barnen kokas varmkorv.

Granö Gårdsbageri har öppet, där kan du slinka in och värma dig med en mysig adventsfika. Eller handla med dig hem från butiken GoMaten som säljer lokala delikatesser som lamm, röding och ostar. Allt inom promenadavstånd från Sjungaregården!

Klä dig varmt

Vi hoppas på en riktigt knarrande och gnistrande julmarknad. Så klä dig varmt för en riktig heldag i Granöbygden!

Evenemang

Period:

2/12
- 2/12

Tid:

11:00
- 15:00

Liknande:

Ulla-Carin Winter

Anna Cunosson-”På väg”

Lillemor Elfgren-Ull & Textil

Rolf Wahlberg-Knivmakare

Humlebäck – Möbler & keramik

Rulla till toppen