Louise Bonta -"Om konsten att skriva" - Sjungaregården
6
/7
- 6
/7

Louise Bonta -”Om konsten att skriva”

Bild1

Idéer hittar man över allt, men vad kan man göra med alla idéer man får? Det behöver inte vara stora saker, det kan vara små händelser. Men sedan då? Jag har så många idéer men vad ska jag göra med dem, frågar sig många. Hur ska jag göra för att det ska bli en bok? Jag kan inte skriva. Vad gör jag om det tar stopp?

Lugn! Sitt stilla i båten! Hjälp finns!

Diversearbetaren och numera pensionären Louise Bonta arbetar med de där små krumelurerna som kallas för bokstäver och om man sätter ihop dem blir de till sist en bok – eller en berättelse eller en krönika eller något annat. Hon har alltid tyckt om att läsa, helst spännande historier där huvudpersonen stöter på problem och får smolk i bägaren. Hon har en magisterexamen i bland annat engelska och har lätt för att snöa in på engelska gamla godingar som Iris Murdoch, P D James, Patricia Highsmith m fl.

Hon har lång erfarenhet från de statliga verken Luftfartsverket och Sjöfartsverket, och där hittar hon många idéer till sina egna böcker. Språknörd som hon är har hon arbetat som översättare och dessutom undervisat i muntlig kommunikation vid Linköpings universitet och lärt folk att hålla muntliga presentationer. Numera skriver hon böcker, helst pusseldeckare, och titulerar sig som diplomerad lektör.

Hon är helt enkelt alla skrivande människors bästa vän!

Evenemang

Period:

6/7
- 6/7

Tid:

13:00

Kostnad:

100kr

Liknande:

Lillemor Elfgren-Ull & Textil

Rolf Wahlberg-Knivmakare

Humlebäck – Möbler & keramik

Monica L Edmondson

Mira Kurikiala

Rulla till toppen